GLAZBENI CENTAR MUSICORUM

ZAŠTO DONIRATI NAMA ILI BITI NAŠ SPONZOR?

Glazbeni centar Musicorum je neprofitna organizacija koja se bavi organiziranjem glazbenih događaja i promicanjem glazbeno-scenske umjetnosti u Republici Hrvatskoj. Osim renomiranih profesora (članova) GcM-a imamo iskustva u organizaciji manjih i većih događaja, a tu su i naši projekti koje kreiramo od početka.

ZA DONATORE

Zašto donirati?

Doniranjem dajete svoj doprinos razvoju i realizaciji svih nadolazećih projekata koje organizira Glazbeni centar Musicorum. Doniranjem podupirete suradnju i interakciju mladih glazbenika i njihovo umrežavanje.

Osim toga, doniranjem podržavate projekte koji su namjenjeni djeci, učenicima, studentima i profesorima. Doniranjem također podržavate sve vrste edukativnih projekata te podupirete rad mladih profesora i članova GcM koji se trude pozitivno doprinijeti društvu sa novim idejama i inovativnim projektima.

ZA SPONZORE

Zašto sponzorirati?

Sponzorstvom dajete svoj doprinos razvoju i realizaciji svih nadolazećih projekata koje organizira Glazbeni centar Musicorum. Sponzorstvom podupirete suradnju i interakciju mladih glazbenika i njihovo umrežavanje.

Osim toga, sponzorstvom podržavate projekte koji su namjenjeni djeci, učenicima, studentima i profesorima. Sponzorstvom također podržavate sve vrste edukativnih projekata te podupirete rad mladih profesora i članova GcM koji se trude pozitivno doprinijeti društvu sa novim idejama i inovativnim projektima.

Image

white

 

Predsjednik: Filip Klauček, mag.art.

Dopredsjednik: Vojkan Jocić, mag.art.

Informacije

Glazbeni centar Musicorum

Pavla Vuk-Pavlovića 21,
48 000, Koprivnica
Republika Hrvatska

IBAN:
HR2824020061100929251

OIB:
12533448464


Korisno

Prati nas na društvenim mrežama